Διεκδίκησε ΤΩΡΑ θέσεις εργασίας στις επικείμενες προσλήψεις

οικονομικά, ποιοτικά, και αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα

Το ΚΔΒΜ1  Μ.ΤΑΛΑΒΕΡΙΔΗ στο Περιστέρι  παρέχει  ΔΩΡΕΑΝ  Πιστοποίηση Η/Υ σε μια εξέταση / 3 ενότητες για ΑΣΕΠ και Ιδιωτικό τομέα.

Η Πιστοποίηση  Πληροφορικής αποτελεί απαραίτητο προσόν τόσο για την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και τις προσλήψεις στο Δημόσιο, όσο και για την παρακολούθηση Μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Παράλληλα, αποτελεί αναγκαίο εφόδιο για την εύρεση εργασίας στον Ιδιωτικό τομέα και την επαγγελματική ανέλιξη σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό κλάδο.

Γιατί να μας επιλέξετε – Παροχές

  • – Γραπτή εγγύηση απόκτησης Πιστοποίησης  Η/Υ.
  • – Χιλιάδες  πιστοποιημένοι  σπουδαστές – Επιτυχία 100%.
  • – Εξεταστικό Κέντρο  (δίνετε εξετάσεις στην αίθουσα που εκπαιδεύεστε).
  • – Διδασκαλία με εκπαιδευτή στην τάξη,  εξειδικευμένο στους ενήλικες.
  • – Εξατομικευμένη  προσέγγιση  για κάθε  εκπαιδευόμενο.
  • – Έμπειροι  καθηγητές  Πανεπιστημιακής  εκπαίδευσης.
  • – Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο  σε αποκλειστική  διδακτική  μέθοδο για εύκολη, γρήγορη κι αποτελεσματική αφομοίωση της ύλης.
  • – Δωρεάν  test προσομοίωσης με απεριόριστες ώρες εξάσκησης.
  • – Ευέλικτα προγράμματα  προσαρμοσμένα στις ανάγκες  κάθε εκπαιδευόμενου.
  • – Ιδιαίτερα φιλικό κι ευχάριστο περιβάλλον.

 

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μ. ΤΑΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ο εκπαιδευόμενος δεν είναι αριθμός! Θα το αισθανθείτε αμέσως μόλις μας γνωρίσετε. Ο καθένας μας έχει συναισθήματα, φόβους, άγχη, εξειδικευμένες ανάγκες και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο.

Η επιτυχία διασφαλίζεται με την επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα  φιλική  προσέγγιση των εκπαιδευτών μας και την αποκλειστική μέθοδο ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ των σχολών μας, η οποία δεν ασκεί πίεση, είναι σύντομη, ευχάριστη και αποτελεσματική!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5761940 ή μέσω της παρακάτω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση  Πληροφορικής.  

Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλαβερίδη.